Open avond groot succes!

Vrijdag 30 januari stond Niekée in het teken van ‘Ontdek de wereld van het verwonderen’. We kijken terug op een succesvolle Open Avond.

Al vrij snel tijdens de avond moesten voorlichtingspakketten worden bijgemaakt en extra voorlichtingssessies ingepland  Ruim 400 gezinnen brachten een bezoek. De leerlingen maakten een speurtocht door de wondere wereld van Niekée en Agora, waarbij zij op zoek moesten naar een slagzin. Onder de goede inzendingen wordt een mini-iPad verloot. De winnaar wordt deze week bekend gemaakt.

Open Avond gemist of nog op zoek naar extra informatie?

We mogen terugkijken op een zeer geslaagde avond en hebben vele enthousiaste reacties mogen ontvangen … waarvoor dank!

Hebt u de Open Avond gemist of bent u nog op zoek naar extra informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0475-345800 of mail naar info@niekee.nl voor een persoonlijke afspraak. Bezoekers, die al een formulier hebben ingevuld om extra informatie te ontvangen, krijgen dit automatisch toegestuurd.

Maandag 16 en dinsdag 17 maart van 17:00 tot 20:00 uur staan de aanmeldavonden gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *