Last van geen internetverbinding op je iPad?

Heb je wel een wifi symbooltje links bovenaan maar kun je geen internet pagina’s bekijken? Kijk eerst of je een VPN profiel gebruikt, en zo ja verwijder dat dan. Een VPN profiel wordt door leerlingen bijvoorbeeld gebruikt om Clash of Clans te spelen op de iPad. Daarmee worden andere netwerk verbindingen geblokkeerd. Magister kan bijvoorbeeld je account blokkeren als een VPN verbinding wordt gebruikt. Een VPN verbinding op zich is niet goed of slecht,  maar als je niet weet wat je doet kan het wel de werking van je iPad verstoren.

Als je iets wilt doen op je iPad en dat lukt niet, ga dan even bij meneer Menno of Meneer Mike langs om om hulp te vragen. Daarvoor zijn ze op school. Ook voor hulp bij het VPN probleem kun je ze benaderen. In het pdf-bestand ‘iPad instelling VPN‘ staat hoe je zelf dit probleem kunt oplossen of bekijk de video-uitleg van meneer Menno hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *