Filmfestival … the making of

Voor het filmfestival ‘As Equals’ dat 14 en 15 november plaats vindt bij ECI Roermond heeft kunstenares Lilith Love foto’s gemaakt op Niekée. Sander en Gilbert zijn op de foto gezet. Op deze site zie je een aantal “making of”-foto’s. De uiteindelijke foto zie je tijdens het festival.

“Oordelen, beoordelen, veroordelen, vooroordelen … ‘IK MAG ER ZIJN’ als mens en op de werkplek. Iemand op juiste waarde schatten aan de hand van de buitenkant is onmogelijk. Zeg eens, wie van deze mensen wordt gepest of gediscrimineerd? En wie juist niet? Ik ben benieuwd.”

Op zondag 15 november introduceert Lilith Love haar werk. De tentoonstelling is het hele festival lang te bezichtigen in Venlo en Roermond.

Filmfestival_1Filmfestival_2Filmfestival_3Filmfestival_5Filmfestival_6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *