Schaats- / zwemdag leerjaar 1 en 2

Yes! De supertoffe en sportieve schaats- / zwemdag voor leerjaar 1 en 2 staat weer voor de deur. Deze vindt dit jaar plaats bij Sportcentrum De Tongelreep Eindhoven op donderdag 15 oktober 2015.

Leerlingen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen. Uiteraard is badkleding en handdoek voor het zwemmen en gemakkelijk zittende kleding voor het schaatsen noodzakelijk. Tijdens het schaatsen is het verplicht handschoenen en een muts te dragen. Leerlingen mogen eigen schaatsen meenemen.

Belangrijk!
Indien een leerling niet mee mag zwemmen of schaatsen, verzoeken wij ouders dit per brief met hierin een gegronde reden aan de mentor te laten weten. Deze brief dient door een ouder zelf geschreven te zijn en van authentieke handtekening te zijn voorzien! Indien wij geen brief ontvangen, gaan we ervan uit dat de leerling gewoon mee mag sporten. De leerlingen die om een gegronde reden niet mogen zwemmen, gaan te allen tijde mee met de activiteit.

De dag ziet er als volgt uit:

  • 08:00 uur           verzamelen op school
  • 08:15 uur           vertrek per bus naar Eindhoven
  • 09:30 uur           aankomst in Eindhoven
  • 09:30 – 12:30 uur   leerjaar 1 schaatsen / leerjaar 2 zwemmen
  • 12:30 – 13:00 uur   wissel en korte lunch
  • 13:00 – 15:30 uur   leerjaar 2 schaatsen / leerjaar 1 zwemmen
  • 15:30 uur           vertrek per bus naar school
  • ± 16:30 uur        aankomst op school

Om deze dag goed te laten verlopen, dient iedereen zich aan regels te houden. Iedere leerling moet in bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, schoolpas) i.v.m. het huren van schaatsen! Om waardevolle spullen veilig op te bergen in een locker, dienen leerlingen € 0,50 mee te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *