Kick-Off iRun2Bfit

Maandag 15 januari jl. hebben alle leerlingen van leerjaar 1 en 2, door weer en wind, deelgenomen aan de Kick-Off van het vakoverstijgende gezondheidsproject iRun2Bfit.

De komende 10 weken wordt er extra aandacht geschonken aan gezondheid. Zo wordt er in de biologielessen aandacht besteed aan gezondheid, worden er gezonde maaltijden klaargemaakt bij verzorging (met kans op deelname op een kookwedstrijd bij de sterrenzaak ‘De Librije’) en is er extra gezonde voeding op school verkrijgbaar.

Eveneens vindt er terugkoppeling plaats bij de mentorlessen en wordt er bij de lessen lichamelijke opvoeding (en thuis) een hardloop-trainingsschema afgewerkt. Dit alles met als doel om de 5 kilometer van de Roermond City Run te halen en daarmee het project op een positieve manier af te sluiten.
Eerder zijn er al een aantal leerlingen gestart met het project Shape van VVV-Venlo. Bij dit project worden de leerlingen buiten de school om begeleid door allerlei professionals en instanties in het aannemen van een gezonde levensstijl.

Kick_off_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *