Meneer Jakhjoukh teamleider bij Niekée

Aan het eind van afgelopen schooljaar heeft onze teamleider leerjaar 3, meneer Coenen aangegeven meer actief te willen zijn binnen Agora. Daarop zijn we op zoek gegaan naar een extra teamleider die samen met meneer Coenen zorg gaat dragen voor het welzijn van de leerlingen van leerjaar 3. Die hebben we gevonden in de persoon van meneer Jakhjoukh.

Meneer Jakhjoukh is al jaren werkzaam bij Niekée als docent economie en heeft zijn sporen verdient als mentor van verschillende klassen. Ook heeft hij de Internationalisering op Niekée afgelopen jaar een nieuwe impuls gegeven met de Marakkech-reis voor de vierdejaars leerlingen. Vanaf deze plek willen we meneer Jakhjoukh veel succes wensen met het invullen van zijn nieuwe functie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *