Oproer 2016, door Jarno Leenen

Vrijdag 16 september zijn wij met alle 3de jaars naar oproer roermond gegaan. We verzamelden bij de oranjerie en moesten daar wachten op onze leraar/lerares. Bij de oranjerie zijn we naar een voorstelling gegaan van een band die aan het repeteren waren, na de voorstelling waren er buiten bij de oranjerie dansers die deden optreden voor de kinderen die er waren. Na de optredens zijn we naar de ECI gegaan waar we workshops moesten volgen. We kregen de vrije tijd om die workshops te gaan volgen. We gingen eerst naar verschillende trailers kijken en na die trailers zijn we naar een dansvoorstelling gegaan. Toen die dansvoorstelling was afgelopen zijn we met de hele groep nog naar de bibliotheek gegaan waar we een opdracht moesten doen. Toen we de opdracht hadden gedaan waren we uit en mochten naar huis gaan.

Gemaakt door Jarno Leenen 3G1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *