Nieuwschooljaarsborrel ‘Mediawijsheid’ – 18 oktober om 19:00 uur

Internet is voor leerlingen in eerste instantie vooral leuk. Overal in contact met je vrienden, je favoriete muziek delen, foto’s van dingen die je doet of van jezelf. Op school gebruiken we internet ook veelvuldig. Elke leerling op Niekée heeft immers een iPad of Chromebook. Maar hoe zit het met de risico’s? En hoe begeleid ik als ouder mijn kind hierbij.

Dinsdag 18 oktober organiseert het ouderpanel van Niekée de Nieuwschooljaarsborrel om ouders en medewerkers de gelegenheid te geven met elkaar kennis te maken. Op deze avond zal Lei Seuren een lezing geven over de risico’s van internet en social media en tips geven over hoe je je kind hierin kunt begeleiden.

Inloop is vanaf 19:00 uur, we starten om 19:15 uur. Om 21:00 uur zal de bijeenkomst afgelopen zijn.

Opgeven voor deze avond kan via Magister of via een mail naar ouderpanel@niekee.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *